DÖNTÉSTÁMOGATÓ RENDSZER

Az AgriMarket döntéstámogató szoftverének a hozzá tartozó AgriMarket.hu – továbbiakban AgriMarket döntéstámogató rendszer illetve Rendszer – weboldal tulajdonosa az AgriMarket Software Kft. – a továbbiakban Társaság. A Rendszer bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva. Az AgriMarket rendszerének, értesüléseit kizárólag az AgriMarket.hu-ra történő hivatkozással lehet felhasználni, ahol a hivatkozás formája: „AgriMarket.hu döntéstámogató rendszer”.

A Társaság minden, az AgriMarket döntéstámogató rendszerbe felkerülő adatot, információt, hírt megbízható, ellenőrizhető forrásból szerez. A Társaság mindent elkövet az adatok és információk megjelenés előtt történő kontrollálásáért, mindemellett azonban az oldalon megjelenő információk esetleges valótlanságából, pontatlanságából eredő károkért a Társaság mindennemű felelősségét kizárja.

AgriMarket Kft.
8130 Enying, Szántó Kovács János u. 9.
E-mail: [email protected]

Cégjegyzékszám:
07-09-023135
Adószám: 07-09-023135

AgriMarket.hu döntéstámogató rendszer

Összhangban az agráriummal, összhangban az árupiacokkal.
Az AgriMarket.hu döntéstámogató rendszere, szakterületén nem csupán piacvezető, szolgáltatásával évek óta egyedülálló Magyarországon.