DÖNTÉSTÁMOGATÓ RENDSZER

Az AgriMarket.hu weboldala az AgriMarket Software Kft. (továbbiakban: AgriMarket.hu) bejegyzett oldala. Az itt megjelenő tartalom szerzői oltalom alatt áll.

A weboldalon és alkalmazásokon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatási célokat szolgálnak. Ezért a megjelenő információk nem minősülnek és semmilyen körülmények között nem tekinthetők befektetésre ösztönzésnek, befektetési tanácsnak, személyre szóló befektetési ajánlásnak, közvetlen befektetési ajánlásnak, pénzügyi eszközök vételére, vagy eladására vonatkozó ajánlattételnek, illetve ajánlattételre vonatkozó felhívásnak. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési vagy üzleti döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas

Az AgriMarket.hu a weboldalon és alkalmazásain megjelenő információk és adatok pontosságáért, teljességéért, helytállóságáért, hitelességéért, meghatározott célra való alkalmasságáért, esetleges módosulásáért felelősséget nem vállal. A weboldalon és alkalmazásokon megjelenő információk és adatok bármilyen módon és formában történő felhasználása kizárólag a felhasználó saját felelősségére történhet. Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési vagy üzleti döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.

Az Agrimarket.hu nem vállal felelősséget azokért a – közvetlen, vagy közvetett – károkért, veszteségekért, költségekért, egyéb következményekért, amelyek a weboldalával és alkalmazásaival kapcsolatban azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, adathibából, pontatlanságból, meghibásodásból, számítógépes vírus általi-, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.

Az AgriMarket.hu bármely, a weboldal és alkalmazásai használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja az AgriMarket.hu-hoz, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt célhoz kötötten és célnak megfelelő ideig az AgriMarket.hu nyilvántartsa, tárolja és kezelje.

Az AgriMarket.hu szerkesztősége

AgriMarket.hu döntéstámogató rendszer

Összhangban az agráriummal, összhangban az árupiacokkal.
Az AgriMarket.hu döntéstámogató rendszere, szakterületén nem csupán piacvezető, szolgáltatásával évek óta egyedülálló Magyarországon.