DÖNTÉSTÁMOGATÓ RENDSZER

Összhangban az agráriummal, összhangban az árupiacokkal

Az AgriMarket.hu döntéstámogató rendszere, szakterületén nem csupán piacvezető, szolgáltatásával évek óta egyedülálló Magyarországon. A döntéstámogató rendszer alapját képező szoftver és a hozzá tartozó weboldal – AgriMarket.hu – egyenlő versenyfeltételeket biztosít a hazai agrárvállalkozások számára a mezőgazdasági termény értékesítésének terén.

Koncepciónk

Haladva a korral, az agrárvállalkozások piaci igényeivel, figyelembe véve a nemzetközi gyakorlatot döntöttünk úgy, hogy új keretek között, gyökeresen formai, arculati és tartalmi változásokat vezet be.

Az AgriMarket tevékenységének sarokkövét továbbra is az az egyedi szolgáltatás, a terménypiaci árak előrejelzése fogja képezni, mely területen nincs hazai versenytársunk.

Alapelveink, céljaink

Célunk, hogy a jövőben is javítsuk a magyar szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozó agrárvállalkozások értékesítési stratégiáját, előmozdítva azok rentabilitásának növelését.

Az eddigi elért hazai sikerek, elismerések mellett elkötelezettek vagyunk az újabb nemzetközi megmérettetésben. Hisszük, hogy az általunk képviselt szaktudás és értékrendszer hamarosan az Európai Unió bármely új Tagállamaiban értéket teremthet együttműködő partnereink számára.

AgriMarket.hu döntéstámogató rendszer

Összhangban az agráriummal, összhangban az árupiacokkal.
Az AgriMarket.hu döntéstámogató rendszere, szakterületén nem csupán piacvezető, szolgáltatásával évek óta egyedülálló Magyarországon.